Wil je jouw waardering laten horen, heb je ideeën of tips?

Wij horen ze graag. Alvast bedankt!

Reacties via facebook en mail :-)

 

Namens het Mannenkoor 9+ wil ik graag bedanken voor het uitstekend georganiseerde Koorevent afgelopen weekend in Goch. Voor ons, nog maar kort zingende, mannenkoor was het een spannende aangelegenheid om tussen zoveel goed geoefende koren op te treden. We zijn tevreden over ons optreden en hebben veel geleerd daarvan en van de andere koren. De workshop van Petra was heel interessant om mee te doen en voor onze repetities heel goed bruikbaar. En wat een inzicht in het plaatselijk weer want het bleek een goede opzet om onze gereserveerde tafel voor de BBQ in de kruisgang te plaatsten. We hebben daar prima gegeten en het heel gezellig gehad. Een leerzame, gezellige , sfeervolle en uitstekend verlopende dag ! Dus: onze welgemeende complimenten !

Met vriendelijke groeten,
Homme Heringa

 
Bert Eerden; Wat n super gave en goed georganiseerd KOOREVENT was dit zeg. Mijn mannenkoor 9+ heeft er zeer van genoten. Ze hebben ook diverse complimenten in ontvangst mogen nemen!!! Geweldig gedaan mannen. Ook van mij krijg je n verdiende PLUIM. Waarbij ik 2 mannen n extra pluim wil geven.... zo kort pas bij de groep en dan toch al zo goed mee hebben kunnen doen. Daarom n pluim voor Wallerand en Joop. Ook n bewonderend woord voor onze begeleider op electr.piano: Arjan. Het was de mensen in de Kruisgang o o k opgevallen hoe goed die man kon begeleiden. Bedankt Arjan. Voor herhaling vatbaar?!?!?!
 
Wiebe van Bruggen; Alweer een super gave en bijzonder fijne, relaxte dag gehad. Veel moois gehoord, genoten van het weer en de entourage en niet te vergeten het eten.
 
Ellen Hogers Het was ook geweldig om hieraan deel te nemen!!💪💪
 
Het was super! Namens Mooche: bedankt voor de gastvrijheid, de goede organisatie, de gezelligheid en alle mooie zang! En ook voor het lekkere eten natuurlijk 😋
 
Dianne Huberts; Het was een muzikaal feest op een toplocatie!

 

Goed verzorgd en een prachtige locatie.
zeer afwisselende muziek. Een aanrader voor liefhebbers van koormuziek.
Happy Sound uit Merselo heeft genoten!!!!

 

Leukste koorfestival: goed georganiseerd, prachtige omgeving, geen competitie maar wel uitgedaagd en gewaardeerd worden, lekker eten en drinken èn goed gezelschap! MuCinq heeft genoten! Op naar nummer 6 Bianca!

 

We vonden het een geweldige dag, een festival met een unieke, rustige sfeer en een prachtige locatie. Complimenten van Soundscape aan Bianca voor de geweldige organisatie!

 

Goed georganiseerd, gezellig, fijn weerzien met veel bekenden. Super sfeer. Fijne groepen. Kortom, een echt dagje uit

 

Top organisatie op een even zo mooie plek! Chapeau Bianca!

 

Enorm goed georganiseerd KoorEvent, waar goed en gezellig zingen voorop staat! Een aanrader!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Elly Zwaan
7 jaar geleden

Geweldige organisatie en evenement. Faktor 12 heeft genoten van alle aanwezige koren, jouw professionele begeleiding Bianco en de relaxte sfeer. Een opmerking: het intermezzo tussen de middag duurde wat ons betreft te lang. Het is ook leuk om een algemene pauze te hebben om bijv. met andere koren persoonlijk kennis te maken. Maar nogmaals, helemaal top! Volgend jaar weer...!;-)

Annemargreet Dwarshuis (Juice)
7 jaar geleden

Juice vond het (weer) een geweldig relaxed event. Goed georganiseerd, alles mooi op tijd. En leuk dat het zo persoonlijk is door jou, Bianca. Dat je alles zelf aankondigt enzo. De meningen in onze groep zijn verdeeld of er een extra parallel-programma bij zou moeten of kunnen. Sommigen vinden extra groepen om te kiezen leuk, anderen vinden het juist erg leuk dat we alles van elkaar kunnen zien. De locatie is fantastisch, dat zorgt voor een ontspannen sfeer, evenals het ontbreken van een jury of beoordeling. Houen zo! Ook voor ons is het ver rijden en zou een start om een uur of 12 fijner zijn. Dank nogmaals, ook voor de prachtige foto's!

Dorien
7 jaar geleden

Top organisatie op een even zo geweldige plek!
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar alleen voor ons (Noisy Voices) was t wel heel vroeg dag. Dus als we er weer bij zijn volgend jaar dan liever in de middag. Nu bestond t publiek ook uit louter andere koren had ik de indruk.
Chapeau voor de organisatie!