Wil je jouw waardering laten horen, of heb je ideeën en tips?

Wij horen ze graag. Alvast bedankt!

Reacties op facebook

Goed verzorgd en een prachtige locatie.
zeer afwisselende muziek. Een aanrader voor liefhebbers van koormuziek.
Happy Sound uit Merselo heeft genoten!!!!

 

Leukste koorfestival: goed georganiseerd, prachtige omgeving, geen competitie maar wel uitgedaagd en gewaardeerd worden, lekker eten en drinken èn goed gezelschap! MuCinq heeft genoten! Op naar nummer 6 Bianca!

 

We vonden het een geweldige dag, een festival met een unieke, rustige sfeer en een prachtige locatie. Complimenten van Soundscape aan Bianca voor de geweldige organisatie!

 

Goed georganiseerd, gezellig, fijn weerzien met veel bekenden. Super sfeer. Fijne groepen. Kortom, een echt dagje uit

 

Top organisatie op een even zo mooie plek! Chapeau Bianca!

 

Enorm goed georganiseerd KoorEvent, waar goed en gezellig zingen voorop staat! Een aanrader!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Elly Zwaan
2 jaar geleden

Geweldige organisatie en evenement. Faktor 12 heeft genoten van alle aanwezige koren, jouw professionele begeleiding Bianco en de relaxte sfeer. Een opmerking: het intermezzo tussen de middag duurde wat ons betreft te lang. Het is ook leuk om een algemene pauze te hebben om bijv. met andere koren persoonlijk kennis te maken. Maar nogmaals, helemaal top! Volgend jaar weer...!;-)

Annemargreet Dwarshuis (Juice)
2 jaar geleden

Juice vond het (weer) een geweldig relaxed event. Goed georganiseerd, alles mooi op tijd. En leuk dat het zo persoonlijk is door jou, Bianca. Dat je alles zelf aankondigt enzo. De meningen in onze groep zijn verdeeld of er een extra parallel-programma bij zou moeten of kunnen. Sommigen vinden extra groepen om te kiezen leuk, anderen vinden het juist erg leuk dat we alles van elkaar kunnen zien. De locatie is fantastisch, dat zorgt voor een ontspannen sfeer, evenals het ontbreken van een jury of beoordeling. Houen zo! Ook voor ons is het ver rijden en zou een start om een uur of 12 fijner zijn. Dank nogmaals, ook voor de prachtige foto's!

Dorien
2 jaar geleden

Top organisatie op een even zo geweldige plek!
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar alleen voor ons (Noisy Voices) was t wel heel vroeg dag. Dus als we er weer bij zijn volgend jaar dan liever in de middag. Nu bestond t publiek ook uit louter andere koren had ik de indruk.
Chapeau voor de organisatie!